top of page
Appetitt Energy
- til aktive og arbeidende hunder
Appetitt Extreme
- til hardt arbeidende hunder

På Stokkmarka kan du nå handle Appetitt Hundefor.

 

Du kan handle hundefor hos oss mandag - torsdag fra 16.00 - 17.30

- eller til andre tider men da er det aller sikrest å ringe først.

Astrid sin telefon: 91527121

 

For medlemmer  av Nordenfjeldske Fuglehundklubb gjelder et spesielt gunstig medlemstilbud -

hver 6. sekk gratis og i tillegg et gavekort på valgfri sekk!

Ikke-medlemmer får hver 6. sekk gratis.

 

PRISLISTE finner du HER

 

 

 

Appetitt Extreme er utviklet for voksne hunder med svært høyt aktivitetsnivå. Det vil si i hardt arbeid og i forbindelse med trening og løp. Fôret inneholder hele 33% råfett fra kylling og 29% råprotein fra bl. a. kyllingkjøtt og kyllinglever. Appetitt Extreme inneholder også MacroGard®, som styrker kroppens immunforsvar.

Les mer...

Appetitt Energy er tilpasset voksne hunder med høyt aktivitetsnivå. Fôret inneholder hele 24% råfett fra kylling og26% råprotein fra bl. a. kyllingkjøtt og kyllinglever. Appetitt Energy inneholder også MacroGard®, som styrker kroppens immunforsvar.

Appetitt Energy anbefales også til diende tisper.

Les mer...

Appetitt Sensitive Grain Free
- for hunder med forsensitivitet og matintoleranse
Appetitt Puppy
- god smak gir trivsel og sunn vekst

Det ser ut til at stadig flere hunder lider av fordøyelsesforstyrrelser, kløe og hud-irritasjoner. Det er sjelden at fôret er den direkte årsaken til dette. Med nye Appetitt Sensitiv Grain Free får du et for uten korn og mais - altså glutenfritt. Foret har imidlertid et høyt innhold av hydrolysert marint protein av laks bestående av frie aminosyrer og korte peptider som ikke oppfattes som allergener.

Les mer...

Appetitt Våtfor
- Appetitt Lunch og Appetitt Energy

Appetitt Lunch er et svært smakelig og næringsrikt våtfor som egner seg godt til hunder som ikke liker tørrfor.

 

Appetitt Energy er et våtfor med svært høyt energiinnhold. Med hele 20% fett er dette foret utmerket til "snacking" av hunder under jakt, trening, konkurranser og løp. Passer også til hunder som trenger å legge på seg.

Les mer...

Kyllingkjøtt, kyllinglever, lammekjøtt og ris gir en suveren smak som hunden liker. Protein, aminosyreinnhold og vitaminer er tilpasset valpens/ unghundens behov. Energirikt og velsmakende kyllingfett samt norsk lakseolje som inneholder 100% naturlig omega-3 og omega-6 fettsyrer (EPA og DHA). Forskning viser at dette gir positive helseeffekter. Frukto-oligosakkarider (FOS) fra sikkorirot fremmer veksten av sunne tarmbakterier, hjelper fordøyelsen og gir god tarmhelse. MacroGard® – naturlig betaglukan som styrker kroppens immunforsvar. Sukkerbetefiber – positivt for mage og tarmmiljø.

Les Mer...

Appetitt tilleggsfor
- Appetitt Frysetørket Vom og Appetitt Restore

Appetitt frysetørket vom fra norsk storfe har meget god smakelighet og høyt energiinnhold med hele 56 % fett. Passer utmerket som tilskuddsfor til hunder ved høyt aktivitetsnivå som under trening, jakt og løp.

Appetitt Restore er en energi- og saltbalanse til hunder under og etter harde treningsperioder, jakt og løp der utmattelse og dehydrering kan oppstå. Gir rask energi og kan forebygge og behandle diare.

Les mer...

Link til Appetitt hjemmesider finner du HER

 

Foringsguide og tips til jakta finner du HER

bottom of page