top of page
Valpekurs, Stokkmarka

Betaling:

Kurset koster kr 1750,-

Pengene kan settes inn på konto 4230 52 08986. 

 

Instruktører:

Instruktører på dette kurset er Astrid Woodhouse og Maiken Dahl

Innhold:

Valpekurset vil være spesielt tilpasset fuglehunder. Du og  valpen vil lære helt grunnleggende momenter som kontakt - ro/passivitet - sitt- bli sittende- innkalling- gå pent i bånd. I tillegg vil den også bli sosialisert på en trygg måte gjennom å treffe andre hunder og mennesker. Vi satser på en rolig og positiv innlæringsatmosfære med mye ros og lek.

Det blir noe teori i forkant og etterkant av treningen med mulighet for å stille spørsmål om alt man måtte lure på om hund.

 

Ta med:
Ta med varme uteklær og skotøy.

Kurset foregår i all hovedsak utendørs.

Ta med leiebånd og gjerne dressurlenke til hunden.

Vurder å ta med varmedekken da det kan bli kaldt.

(vi har også noen små dekken til utlån)

Vi holder med bålkaffe og noe attåt kaffen.

Velkommen!

 

Praktisk informasjon til deltagere på valpekurs

Vi møtes første kveld kl 18 på Stokkmarka ved grillhytta.

Adkomst NORDFRA:

Er du rimelig kjent, anbefaler vi at du tar av på Sandmoen mot Klæbu, og deretter ned til høyre mot Rødde. Ta til høyre i krysset på Rødde. Fuglehundsenteret finner du da som andre gård på høyre hånd. Kjør forbi selve gården og ta neste avkjørsel opp til høyre på en smalere grusvei. Her står et skilt med Stokkmarka Fuglehundsenter. Etter ca 200 meter ser du en grillhytte inntil veien med gode parkeringsmuligheter rundt.

 

Er du ukjent kan det være lettere å ta av direkte fra E6 som man gjør når man kommer sørfra. Merk at du da må kjøre til rundkjøringen på Klett og svinge opp igjen nordover (det er ikke lov å krysse sørgående felt ved avkjøringen).  Du tar så første avkjøring til høyre etter rundkjøringen og følger deretter instruksjonene for adkomst sørfra.

Adkomst SØRFRA:
Kommer du sørfra tar du første avkjøring til høyre etter rundkjøringen på Klett. Denne er skiltet ”Rødde”. 
Når du har tatt av fra E6 følger du grusveien inntil du har kjørt under jernbanen. Så tar du første avkjøring opp til venstre på en smalere grusvei, her står et skilt med Stokkmarka Fuglehundsenter. Etter ca 200 meter ser du en grillhytte inntil veien med gode parkeringsmuligheter rundt.
bottom of page