top of page
Veibeskrivelse
Adkomst SØRFRA:
Kommer du sørfra tar du første avkjøring til høyre etter rundkjøringen på Klett. Denne er skiltet ”Rødde”. 
Når du har tatt av fra E6 følger du grusveien inntil du har kjørt under jernbanen. Så tar du første avkjøring opp til venstre på en smalere grusvei, her står et skilt med Stokkmarka Fuglehundsenter. Etter ca 200 meter ser du en grillhytte inntil veien med gode parkeringsmuligheter rundt.
Adkomst NORDFRA:

Er du rimelig kjent, anbefaler vi at du tar av på Sandmoen mot Klæbu, og deretter ned til høyre mot Rødde. Ta til høyre i krysset på Rødde. Fuglehundsenteret finner du da som andre gård på høyre hånd. Kjør forbi selve gården og ta neste avkjørsel opp til høyre på en smalere grusvei. Her står et skilt med Stokkmarka Fuglehundsenter. Etter ca 200 meter ser du en grillhytte inntil veien med gode parkeringsmuligheter rundt.

 

Er du ukjent kan det være lettere å ta av direkte fra E6 som man gjør når man kommer sørfra. Merk at du da må kjøre til rundkjøringen på Klett og svinge opp igjen nordover (det er ikke lov å krysse sørgående felt ved avkjøringen).  Du tar så første avkjøring til høyre etter rundkjøringen og følger deretter instruksjonene for adkomst sørfra.

Stokkmarka Fuglehundsenter ligger like sør for Trondheim
bottom of page