top of page
Om Stokkmarka fuglehundsenter
8Q3A8092.jpg
Om oss

Stokkmarka Fuglehundsenter driver kurs og opptrening av stående fuglehunder. Senteret drives av Silje Dahl, Gabrielle Cappelen og Rune Bergdal Eli. 

Stokkmarka ble i sin tid startet av Steinar og Marvell Dahl. Steinar hadde et idealistisk og brennende engasjement for jakt og jaktprøver med stående fuglehund. Det startet som en hobby men utviklet seg til å bli et fuglehundsenter som de etterhvert drev på heltid. Marvell hadde - og har fortsatt- ansvar for daglig omsorg av hunder og duer.

Etter Steinars bortgang i 2016 drives senteret videre av familien Dahl med Silje Dahl i førersetet. Silje bor nå på gården.

Hun er oppvokst med fuglehunder selv om hovedinteressen hennes har vært hest. 

Senteret er lokalisert sentralt på Rødde. Ca 20 min fra Trondheim Sentrum. Vi har store områder tilgjengelig for trening og kurs. Vi har et nå mer enn 60 duer i dueslaget som kan brukes til trening og perfeksjonering av fuglearbeid. Ved å trene med duer får du mange repetisjoner på fuglehundsituasjoner under kontrollerte former, langt flere enn du får under en vanlig treningstur i fjellet. 

Følg oss
Instruktører:
Gabrielle Cappelen.png
Rune Bergdal ELi.jpg
bottom of page