Om Stokkmarka fuglehundsenter
Om oss

Stokkmarka Fuglehundsenter driver kurs og opptrening av stående fuglehunder. Senteret drives av Silje Dahl, Gabrielle Cappelen og Rune Bergdal Eli. 

Stokkmarka ble i sin tid startet av Steinar og Marvell Dahl. Steinar hadde et idealistisk og brennende engasjement for jakt og jaktprøver med stående fuglehund. Det startet som en hobby men utviklet seg til å bli et fuglehundsenter som de etterhvert drev på heltid. Marvell hadde - og har fortsatt- ansvar for daglig omsorg av hunder og fugler er var sentral i tilrettelegging av aktiviteter.

Etter Steinars bortgang i 2016 drives senteret videre av familien Dahl med Silje Dahl i førersetet.

Silje er oppvokst med fuglehunder selv om hovedinteressen hennes har vært hest. Hun bor for tiden på Vikåsen med sin familie men flytter til hjemgården etterhvert. 

Senteret er lokalisert sentralt på Rødde. Ca 20 min fra Trondheim Sentrum. Vi har store områder tilgjengelig for trening og kurs. Vi har et nå 60 duer i dueslaget som kan brukes til trening og perfeksjonering av fuglearbeid Ved å trene med duer får du mange repetisjoner på fuglehundsituasjoner under kontrollerte former, langt flere enn du får under en vanlig treningstur i fjellet. 

Følg oss
Instruktører:

Stokkmarka Fuglehundsenter

Røddeveien 201

7224 Melhus

Tel: 909 16 535

post@stokkmarka.no

Konto:  4230 52 08986

Vipps: 526387

© 2019 Stokkmarka fuglehundsenter