• Facebook Basic Square
Følg oss

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Søk via tagger
Please reload

Blogginnlegg

Grunnleggende dressurkurs starter 29 oktober!

20 Oct 2019

1/1
Please reload

Nyeste blogginnlegg

Kjære alle hundevenner! Stokkmarka er i endring....

October 20, 2019

 

Etter mange år i bransjen er vi nå nødt til å legge om driften noe på stokkmarka fuglehundsenter.

Mye blir som før men noe blir også helt forskjellig: vi har meget gode erfaringer med bruk av rapphøns i trening av fuglehunder og vi har utallige treningstimer bak oss med svært mange fuglehunder og førere. Nå er det imidlertid klart at regelverket for trening av jakthunder med tam hønsefugl blir endret. Det er lagt inn noen restriksjoner som gjør at vi (og veldig mange andre) ikke lenger kan sette ut rapphøns og la dem fly tilbake slik vi har gjort hittil. Vi har ikke mulighet til å drive med rapphøns etter det nye regelverket og ser oss nødt til å endre driften i 2020.

 

Heldigvis har vi et dueslag i vekst, vi har gode instruktører og arealer og vi har også et nytt lokale for kursvirksomhet som nettopp er ferdigstilt! I tillegg har vi et godt samarbeide med flere av de lokale fuglehundklubbene. 

 

Vi vil fortsette å arrangere valpe- og dressurkurs på Stokkmarka, og det vil fortsatt bli duer som provokasjon i treningen. Vi kommer også til å starte opp igjen med drop-in treninger der vi fokuser på ro i oppflukt og også her bruker vi duer. Alle kurs og treninger vil i fremtiden være i samarbeide med lokale klubber og foreninger. 

 

Vi starter opp allerede 29. oktober med kurs  grunnleggende dressur - i samarbeide med Norsk Engelsksetterklubb, Trondhjem Jeger og Fiskeforening og Norsk Gordonsetterklubb.

Mer informasjon om dressurkurset finner du HER

 

Påmelding gjøres på nett ved å fylle ut skjema på vår KONTAKTSIDE eller sende epost til post@stokkmarka.no

 

 

 

 

Please reload

Stokkmarka Fuglehundsenter

Røddeveien 201

7224 Melhus

Tel: 909 16 535

post@stokkmarka.no

Konto:  4230 52 08986

Vipps: 526387

© 2019 Stokkmarka fuglehundsenter