Valpesommer på Stokkmarka - Fulltegnet!

I sommer er det stor pågang fra valpeeiere som ønsker seg tilbud på kurs og trening for å gi valpen en god start som familiehund og jakthund. Vi er allerede igang med vårens andre valpekurs på Stokkmarka men ser at det er behov for ytteligere tilbud.

Vi oppretter derfor en klippekort løsning for dere som ønsker å lære valpen å sitte i oppflukt. Kanskje tenker du at det er litt tidlig å eksponere en valp for fuglesituasjoner? Vi bruker en metode som kalles "shaping" der vi gjennom kun positiv forsterkning (ros og godbiter) lærer valpen å sette seg ved oppflukt. Vi bruker duer til denne treningen og har god kontroll på provokasjon og situasjoner. For at dette skal fungere optimalt er det en stor fordel å starte før jaktinstinktet har slått inn, og mengdetrening blir viktig.

En klippekort løsning gjennom sommeren gjør at slik mengdetrening blir mulig til en redusert pris.

Treningsdagene blir fortrinnsvis lagt til faste ukedager, både formiddager og ettermiddager, men dager og tider kan variere noe grunnet værforhold og andre omstendigheter (både fugler og hunder blir preget av været). Som klippekortholder blir du innlemmet i en massenger gruppe som hele tiden vil få oppdaterte treningstider og der du kan melde deg på til treningsøkter.


Det vil fortsatt være mulig å melde seg på enkelt-økter uten klippekort.


Pris for enkelt økt: 450,-

Pris for klippekort (5 klipp og tilgang til messenger gruppe): 1900,-


Påmelding:

Gabrielle SMS: 97980774

Rune SMS 40483757
Nyeste blogginnlegg
Blogginnlegg
Søk via tagger
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square